Verharder Pentra-Sil 244++
  • Verharder Pentra-Sil 244++

Zoute Omgevingen : Verharder Pentra-Sil 244+

Buitengebruik : zoute omgevingen 

 

Bidon van 20L

Het verhard, bedekt en dicht het beton en metselwerk oppervlakken. PENTRA-SIL 244+ reageert met silicieuze materialen en vormt een waterdicht oppervlak dat het beton en metselwerk beschermt zonder het natuurlijk uitzicht of de textuur te wijzigen.

Het product is van een aparte klasse : het biedt al de bescherming van een verharder van het hoogste niveau, tegelijk indringend, verzegelend en waterafstotend.

Het product beschermt tegen zout, verhard en vult op en is een gebrevetteerde behandeling die indringt en verzegeld, chemisch reageert met het betonoppervlak, een transparante organische laag vormend die dicht, duurzaam en ademend is, resistent tegen afslijten en waterafstotend.

Technische Fiche

Advies- toepassing

Verkrijg je voorwaarden door een account aan te makenv !
442 €

442 € Incl.BTW

Aantal

Kies voor een gegarandeerde behandeling van uw betonoppervlakken : 

•    Een langere levensduur met betrekking tot betondegradatie en betonrot en ASR,
•    Een aanzienlijke verhoging van de oppervalktehardheid,
•    Een betere weerstand tegen slijtage, krassen en chemische aanvallen,
•    Het bekomen van een vloeraspect dat beantwoort aan de hoogste eisen qua esthetiek, kleur en glans.

PENTRA-SIL (244+) vormt een doeltreffend scherm tegen ion-chloriet en geeft een superieure bescherming tegen water en in water opgeloste zouten die erosie, vervorming en corrosie veroorzaken. PENTRA-SIL (244+) verzegeld de micro-capilairen van het beton, maakt het harder en sterker, biedt weerstand aan afslijting, is stofvrij en gemakkelijk te onderhouden.

Het materiaal wordt meer resistent tegen verkleuring, barsten, weer wen wind, uitslag, indringing van water, zwammen, meelzwam, vervorming, afschilferen door vorst, dooi en verbeterd de weerstand van de bewapening tegen corrosie.

PENTRA-SIL (244+) verhard het oppervlak dat extreem resistent wordt tegen afslijting, maakt het onderhoudsvriendelijk en creëert een ionisch zoutafwerend scherm. Door regelmatig onderhoud van het oppervlak verhogen zijn eigenschappen, zoals reiniging met wasinstallatie, gebruik door voetgangers of vehikels. De moleculair gevormde bindingheeft een veel langer leven dan silaan. Dat verminderd de onderhoudskosten terwijl het gesatineerd uitzicht behouden blijft.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in