betonVerharder Pentra-Sil (NL)
  • betonVerharder Pentra-Sil (NL)

Voor Druk Verkeer: Verharder Pentra-Sil (NL)

Toepassing op banen met druk verkeer

Bidon van 20L

PENTRA-SIL NL, chemische verharder voor beton, is een gebrevetteerde Nano-Lithium technologie die indringt en verzegeld terwijl het chemisch reageert met het beton. Deze reactie vormt een niet organische transparante oppervlaktelaag die dicht, duurzaam en ademend is, resistent tegen afslijten en extreem sterk.

PENTRA-SIL (NL) is uitmuntend voor beton dat langdurig moet beschermd worden tegen intens gebruik, schimmels en opstapeling van vuil. Dit product beschermt eveneens tegen alcaliciteit en zout residu. PENTRA-SIL (NL) is een transparant product op waterbasis, reukloos -, met een conform VOC gehalte (Vluchtig Organisch Composiet) en respecteert het milieu.

Technische Fiche

Verkrijg je voorwaarden door een account aan te makenv !
370 €

370 € Incl.BTW

Aantal

Kies voor een gegarandeerde behandeling van uw betonoppervlakken : 

•    Een langere levensduur met betrekking tot betondegradatie en betonrot en ASR,
•    Een aanzienlijke verhoging van de oppervalktehardheid,
•    Een betere weerstand tegen slijtage, krassen en chemische aanvallen,
•    Het bekomen van een vloeraspect dat beantwoordt aan de hoogste eisen qua esthetiek, kleur en glans.

Voodelen : 

PENTRA-SIL (NL) dringt diep in de capilairen van beton om te reageren met de gebluste kalk en vormt een permanente onoplosbare binding met het beton. Deze binding vormt een ademende laag, dicht en is resistent tegen afslijting. PENTRA-SIL (NL) geeft een sterke afwerking, is meer ondoordringbaar met een meer esthetisch uitzicht (gesatineerd of blinkend), is stofdicht en weerstaat aan vlekvorming en vervorming. Vermindert de onderhoudskosten en dure herstellingen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in