Neem een ​​verzekering voor uw machine

Neem een ​​verzekering voor uw machine

 (10)

  Event ULTRADIANew productsUltradia Actie  

FPS-service (Full Package Service)

Ultradia biedt u een abonnement op zijn FPS-service. Dit is een jaarlijks contract dat uw machine verzekert. Dit contract heeft alleen betrekking op nieuwe apparaten.

 

Wat houdt het contract in?

De kosten van het onderhoud van het gekochte apparaat valt onder het jaarlijkse contract. Het omvat algemene slijtage; onderhoudskosten, etc. Ben je ver van onze werkplaats? Geen probleem, wij zorgen voor alles! Onze koerier haalt uw apparaat op en voorziet u van een vervangend apparaat. We doen er alles aan om het binnen 24 uur in België en 48 uur in Luxemburg te leveren. 

 

Garantie-uitsluitingen

Verkeerde behandeling (bijv .: waterinlaten, niet-naleving van de gebruiksaanwijzing, gebruik van niet-originele onderdelen, enz.). evenals de opening van de zaak. Openingsbouten worden beschermd door een kleur of hars. Elk defect van deze kleur of hars is het bewijs dat er een opening van de behuizing is gemaakt.

 

Duur van het contract:

De periode waarop de uitkering betrekking heeft, is 1 jaar, deze laatste mag niet minder dan een jaar en niet meer dan vier jaar bedragen. Als u niet kiest voor de maximale contractperiode, kunt u nog steeds een contractverlenging aanvragen vóór de vervaldatum van het contract, met het risico van een permanente annulering. In geval van opschorting van het servicecontract is het niet mogelijk om een ​​nieuw contract voor hetzelfde apparaat te sluiten. 

 

Jaarcontracttarief

De prijs wordt berekend op basis van uw machine. Er zal een schatting aan u worden gegeven. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen op 010.24.76.00 of per e-mail: sales@ultradia.be

 

 (10)