Vraag naar uw inlogcodes!

Vraag naar uw inlogcodes!

 (1)

  Event ULTRADIANew productsUltradia Actie  

Wat wordt jouw rol ? 

Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de regio Limburg en werkt nauw samen met de Key Account Manager van Vlaanderen. We zijn op zoek naar een technisch commercieel medewerker om ons team te versterken in België en Luxemburg. Onze kantoren en winkel bevinden zich in de ontwikkelingszone Axis Parc in Mont-Saint-Guibert.

Wie zijn wij ? 

Ultradia maakt deel uit van een internationale groep die gespecialiseerd is in de productie van diamantgereedschap. De machines en gereedschappen die we in België verdelen, zijn voornamelijk van Europese fabrikanten, die wereldleider zijn in hun vakgebied.

Onze bedrijfscultuur stimuleert niet alleen prestaties, maar moedigt mensen aan om zichzelf te overtreffen en samen te werken. U kunt rekenen op een team dat naar u luistert en klaar staat om elke uitdaging aan te gaan.

Jouw missie 

Als technisch verkoopmedewerker ben je 100% in het veld. Je krijgt een brede waaier aan verantwoordelijkheden, waaronder het beheer van een portefeuille met gevarieerde klanten: onze klanten zijn actief in de meeste sectoren van de bouw, openbare werken en industrie (beton, voorgespannen beton, vuurvaste materialen).

Bovenal zul je je klantenbestand ontwikkelen door ijverig te prospecteren. Het is aan jou om er alles aan te doen om uitstekende resultaten te behalen.

Bij Ultradia bouwen we sterke relaties op met onze klanten. Het is belangrijk voor ons om deze te onderhouden en te ontwikkelen door onze klanten te helpen met een technische uitdagingen door op een werf te gaan.

Jij staat garant voor deze relaties en vertegenwoordigt de waarden van Ultradia.

Wat wij bieden 

Je krijgt alle uitrusting die je nodig hebt om je opdrachten uit te voeren (gsm-abonnement, informaticatools, bedrijfswagen, enz.) en tal van voordelen (groepsverzekering, hospitalisatie verzekering, enz.). We bieden je de mogelijkheid om je eigen agenda te beheren. Je bent volledig autonoom, maar wordt ondersteund door je verkoopcollega's en het interne team.

Vereist profiel 

- Je hebt 5 jaar ervaring in de verkoop of in een technische functie.

- Je hebt uitstekende interpersoonlijke vaardigheden.

- Je bent een geboren verkoper.

- Je bent vastberaden en bereid om te leren.

- Je bent zelfstandig in je werk en wilt uitblinken.

- Frans is een pluspunt.

Waarom solliciteren ? 

Bij Ultradia kom je terecht in een dynamisch en gezellig team. Je hebt de leiding over je eigen werk. Je kunt jezelf ontwikkelen op basis van de uitdagingen die je tegenkomt en die je jezelf stelt. Er staan je grote uitdagingen te wachten.

 (1)